Според договора му в „Нова броудкастинг груп“, Петканов трябвало да

...
Според договора му в „Нова броудкастинг груп“, Петканов трябвало да
Коментари Харесай

Лудия репортер аут от Нова

Според контракта му в „ Нова броудкастинг груп “, Петканов трябвало да трансферира на медията % от облагата си от реклами като нейно лице, считат осведомени. Лудия кореспондент обаче много постоянно се правел на ни лук ял, ни възнаграждения мирисал, а в това време взимал баснословни суми от празненства и скрити реклами. Досега от Нова ТВ си затваряли очите, само че последната му издънка вбесила продуцентите.

Става въпрос популяризирането на марка електрически самобръсначки, което Дани сякаш несъзнателно направи в обществения си профил. Петканов се снима, до момента в който си бръсне слабините, и не пропусна да означи категорично коя е марката на уреда. Разбира се, това не е единственият случай. Лудия кореспондент на Нова ТВ постоянно прави „ скрита “ реклама на безкабелни прахосмукачки, заведения за хранене, маркови облекла и прочие Според добре осведомени източници, Петканов не заявява нито лев от тези облаги.

„ Продуцентите няма да го търпят постоянно. Досега може и да са си затваряли очите, само че той и жена му Александра в действителност взеха да прекаляват “, клатят глава в коридорите на малкия екран. И допълват, че към този момент се носи твърдоглав слух за отстраняването му от медията.

Съпругата му Алекс Богданска също се „ изучила “ на неговите номера и общественият й профил в мрежата прелива от рекламни постове. Макар че моделката не е на щат в малкия екран, на нея също може да й се наложи да заплаща солени неустойки поради присъединяване си във „ ВИП Брадър “. Красивата Алекс елементарно ще закърпи ситуацията с няколко добре платени фотосесии, само че Дани рискува да остане на улицата за дълго време, клатят глава осведомени.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР