Според договора ми, трябва да проведа три мача на година,

...
Според договора ми, трябва да проведа три мача на година,
Коментари Харесай

Кубрат Пулев Се Изправя Пред Огромно Предизвикателство Със Следващите Три Мача!

" Според контракта ми, би трябвало да проведа три мача на година, парите са доста съществени, не като в България и Германия.

С Ули Вегнер продължаваме да работим, ще забележим по какъв начин ще напаснем нещата. Той ще пътува до Щатите, окей е. Той съвсем е напуснал " Зауерланд " и е свободен да работим и да вършим огромни неща.

Такова е равнището и подобен е моментът - за огромни неща.

Супер е, че не ме поставят в сметките си. Стилът ми е подобен, изчаквам, даже в диалози да чуя хората и тогава си споделям тезата. Сега не приказват, само че ще заговорят.

Не е нужно да ставам " Спортист на годината ", тъй като има хора, които са пресни европейски и международни първенци. Те имат потребност от крила, аз си имам крила.

За мен е задоволително, че съм в топ 10, тъй като съм печелил към този момент тази премия и не ми е " уау ", дано я дадат на различен заслужил.

Естествено, че сегашният ми контракт е по-изгоден от този със " Зауерланд ".

Януари отивам във Вегас и там ще упражняваме. Брат ми отпътува на 15-и, тъй като ще има мач там по-рано. Ще се готвим в топ зала на " Топ Ранк ".

Тервел ще отиде да се сработва, има американски треньор от " Топ Ранк ", който ще работи с брат ми и мен.

Еди Хърн единствено си приказва, само че би трябвало да се взима поради какво приказва. IBF също би трябвало да си кажат думата, за мен няма значение дали ще е октомври 2019-а или 2020-а.

Дали ще е шест месеца по-късно, не ме интересува. Не е единствено Джошуа, имам си и други противници, с които би трябвало да се оправя.

Три мача би трябвало да направя идната година, това е премного, предпочитано в Съединени американски щати и България. Ще има мачове в България, постоянно съм го упорствал, парите не играят роля. Пак ще направя нужното да има мач в България.

Глупости са приказките, че съм взел милионите и няма да върша борби в България. Даже съвсем не съм на облага от мача с Фюри тук, не съм взел и 10% от милиона, който се засяга като хонорар ", сподели Пулев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР