Според Джей Деас, главен треньор на шампиона в тежка категория

...
Според Джей Деас, главен треньор на шампиона в тежка категория
Коментари Харесай

Треньорът на Уайлдър: Дионтей иска да бъде първият в тежка категория с рекорд 50-0

Според Джей Деас, основен треньор на първенеца в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър (39-0, 38 КО), неговият клиент е извънредно стимулиран да стане първият войник в тежка категория, който да доближи до професионален връх от 50-0.

"Мотивацията на Дионтей е да стане първият боксьор в тежка категория, който стига до 50-0 и аз мисля, че това е изцяло допустимо. Никога не знаете какво ще се случи в кариерата на някого, само че в случай че всичко върви добре и той не получи някаква сериозна травма, мисля, че Дионтей може да направи това и мисля, че той има още сред 6 и 8 години на най-високо равнище, с цел да реализира тази цел ", съобщи Деас.

Легендата в тежка категория Роки Марчиано доближи до невиждания до оня миг връх от 49-0, преди да се отдръпна от спорта. Бившият първенец в пет дивизии Флойд Мейуедър, въпреки и не в тежка категория, надмина върха на Марчиано през август, когато стана горделив собственик на връх от 50-0, откакто спря суперзвездата на UFC Конър Макгрегър посредством механически нокаут в десетия рунд на срещата им в T-Mobile Arena в Лас Вегас.

Дали Дионтей Уайлдър може да бие върха на Роки Марчиано? Споделете вашето мнение в мненията под публикацията!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР