Според депутата от ПГ Продължаваме промяната - Демократична България (ПП-ДБ)

...
Според депутата от ПГ Продължаваме промяната - Демократична България (ПП-ДБ)
Коментари Харесай

Лорер: Правителство ще има, нужна е правосъдна реформа

Според депутата от ПГ " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) Даниел Лорер ще има държавно управление, до момента в който тези, които поддържат ръководството, считат, че въпросите с Шенген, бюджета и конституционната промяна са значими за българите.

Това разяснява той пред публицисти в отговор на въпрос кой е най-големият риск пред " (не)коалицията ".

Коментарът си Лорер направи след началото на новата пленарна сесия в постройката на някогашния Партиен дом. 

" Докато тези, които поддържат ръководството, смятат че да има бюджет за страната за следващата година е значимо за българските жители, до момента в който смятат, че е значимо да можем да пътуваме свободно из Европа и да приемем всичко належащо за Шенген, с цел да възстановим доверието на Европа към нас, до момента в който смятат че е значимо да влезем в еврозоната, с цел да не се случват повече катаклизми като КТБ и да банкрутират банки, ще има парламент, и ще има държавно управление, без значение от дрязгите и летните закачки сред водачите – кой кого е назначил и за какво ", сподели Лорер. 

Депутатът разяснява, че е нужна правосъдна промяна, с цел да нямаме " Божковци " по света и прокуратурата най-сетне да работи. Тази конституционна промяна би трябвало да се случи, до момента в който участниците в ръководството считат, че това е значимо, ще има държавно управление, добави той. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР