Според , декларираният от президента списък на движимото и недвижимото

...
Според , декларираният от президента списък на движимото и недвижимото
Коментари Харесай

Путин се оказа по-беден и от помощника си. За 2021г. декларирал 10 млн. рубли, два апартамента, две коли и ремарке

Според, заявеният от президента лист на движимото и недвижимото имущество остава неизменен, като Путин заявява благосъстоятелност на два жилището от 153 и от 77 кв.м. и гараж, също две коли – ГАЗ-M21 и „ Нива “, и ремарке.

Така формалните приходи на президента се оказват по-ниски от тези на помощника му Левитин, който е заявил най-вече получени пари и парцели в Кремъл, отбелязва „ Дневник “. Путин е взел по-малко и от съветския министър председател Михаил Мишустин, който е заявил 18,3 млн. рубли в края на годината.

През 2019 година персоналното благосъстояние на съветския президент беше изчислено на 160 милиарда $. Екипът на Алексей Навални направи следствие през 2021 година за частен замък на съветския президент край Сочи, изработен с невъобразим разкош, само че публично вписан на мним притежател. След началото на войната в Украйна Европейски Съюз включи Путин в санкционния лист на съветски жители, чиито банкови сметки се замразяват, а имуществото предстои на запор, само че досега няма публична информация за конфискуване на благосъстоятелност или сметки на съветския президент.

Преди два месеца неразрешеният към този момент в Русия фонд на Навални разгласява видео, за което се твърди, че съдържа действителни фотоси от двореца, който се счита за благосъстоятелност на съветския президент в Геленджик.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР