Според датата на раждане славяните са оприличавали всеки човек на

...
Според датата на раждане славяните са оприличавали всеки човек на
Коментари Харесай

Какво животно си според славянския хороскоп

Според датата на раждане славяните са оприличавали всеки човек на несъмнено животно, защото родените на избрана дата са били носители на избрани качества.

Родените от 10 декември до 9 януари са Мечки. Това са хора, които са с огромно въздействие върху другите, само че не се възползват от това. Ако се постанова, обръщат обстановката в своя изгода, без да накърняват възприятията на другия.

Вълк – от 10 януари до 9 февруари. Вълкът пази територията си и не харесва тези, които се пробват да му я лишават. За него ползите на неговото семейство са над персоналните му ползи. Вълкът има доста предани другари.

Врана – от 10 февруари до 9 март. Мъдри хора, които елементарно реализират това, за което други се мъчат с години. Имат мощна вътрешен глас и елементарно намират отговори на комплицирани въпроси. Не стават ръководители. Виждат няколко хода напред, по тази причина не прибързват с решенията.

Видра – от 10 март до 9 април. Това са хора, които усещат огромна мощ в себе си. Те постоянно са в придвижване и са уверени в личната си справедливост, даже когато имат възприятието, че са на неверен път. Безкористни хора, които оказват помощ на всеки, който е в неволя.

Жаба – 10 април – 9 май. Изключителната адаптивност към всяка обстановка оказва помощ на тези хора. Те елементарно се изкачват по кариерната стълбица и заемат високи постове. Разбират се прелестно с всички.

Лисица – 10 май-9 юни. Това са радостни хора, които обаче са и подли. Те се опасяват от рискове, по тази причина се стараят да ги избегнат. Оставят работата свършена на половина, само че постоянно реализират повече от другите, защото се връщат към започнатото и го довършват бързо.

 лисица

Хамстер – 10 юни – 9 юли. Хамстерът може да работи седем дни в седмицата и най-малко петнадесет часа на денонощие, стига покрай него да има кана с кафе. Той може да реализира за нула време толкоз, колкото други не могат и за месец. Хамстерът е добър, а единствената му неприятна линия е, че обича да си поспива.

Рис – 10 юли – 9 август. Много чувствителни хора, които са подобаващи за водачи. Но тяхната сензитивност ги прави уязвими. Живеят в собствен фиктивен свят и считат, че е трябвало да се родят преди стотина години.

Диво прасе – 10 август – 9 септември. Дивото прасе рядко може да бъде забелязано, без да прави работа. Такива хора възнамеряват живота си дни напред, а от време на време и месеци. Идеални за чиновници.

Лос – 10 септември – 9 октомври. Често прави огромни и внезапни промени в живота си. Болезнено е завързан към децата си. В работата си елементарно реализира огромни триумфи.

Бобър – 10 октомври – 9 ноември. Стремежът на Бобъра към успокоение и ред води до естетика в неговия дом и в работата му. Тези хора не бързат, постоянно са спокойни и уверени в силите си.

Куче – 10 ноември – 9 декември. Характерно за него е, че е лоялно и храбро, когато става въпрос за близки хора. Кучето постоянно държи на думата си и не нанася удари под кръста.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР