Според данни от веригата, съобщени от Lookonchain, неизвестен кит е

...
Според данни от веригата, съобщени от Lookonchain, неизвестен кит е
Коментари Харесай

Етериум кит купува ETH за близо $125 милиона

Според данни от веригата, обявени от Lookonchain, незнаен кит е посочил мощна поддръжка за Етериум (ETH), като е придобил токени на стойност над $125 милиона от 8 юни насам.

Започвайки от 8 юни 2023 година, адресът на Етериум кита “ 0x882…49732 ” е изтеглил общо 64,400 ETH ($125 милиона) от тържищата и е стейкнал 36,640 ETH ($71 милиона). Тези транзакции съставляват 57% от общия брой осъществени транзакции. Забележително е, че последното евакуиране на 7,300 ETH ($14 милиона) е осъществено предишния петък (14).

Тези обилни транзакции са от голяма важност, защото китът нормално има адрес на портфейл със обилни салда от съответна криптовалута, което евентуално може да повлияе на цената на монетата или да образува общите настроения към цифровия актив.

Като залага по-голямата част от тези скъпи тегления, анонимният кит изпраща ясно обръщение, че евентуално няма проекти да продава ETH в близко бъдеще. Това затвърждава тяхната поддръжка за мрежата на Етериум като цяло.

За да стане валидатор и да печели награди, потребителят би трябвало да влага най-малко 32 ETH, като ги блокира в смарт контракт. След това валидаторите получават финансово заплащане за своите стейкнати токени и присъединяване.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР