Според данни от СЗО раковите заболявания са причината за приблизително

...
Според данни от СЗО раковите заболявания са причината за приблизително
Коментари Харесай

Проф. д-р Дуйгу Дерин - признат турски онколог гостува във Варна за безплатни консултации

Според данни от СЗО раковите болести са повода за почти 20 милиона болни и 10 милиона смъртни случая по света през 2020г. Онкологичните болести са широкоразпространени и в България, като за жалост те засягат както възрастни, по този начин и деца. Статистики демонстрират, че ракът е на второ място измежду аргументите за смъртност в страната ни, като приблизително 18 000 души губят живота си поради злокачествени тумори всяка година, а над 30 000 биват диагностицирани годишно с онкологично заболяване. Ракът на простатата, дебелото черво, белия дроб, гърдата и маточната шийка са измежду топ 5 най-често срещаните типове рак в страната.

Въпреки че Министерство на здравеопазването в България сътвори Национален проект за битка с рака през 2022г. и насочва старания за създаване на скрининг стратегии посредством внедряването на нови технологии и подготвени експерти в лечебните заведения, факт е, че доста хора не съумяват да се възползват от тях. Неуспешното отнасяне на рака може да бъде резултат както от липса на информираност от страна на пациента, по този начин и на несвоевременно посещаване при експерт, на неверно сложена диагноза, погрешно лекуване и други. А истината е, че факторите, които биха могли да провокират развиването на онкологични болести при възрастните, са доста и разнообразни на брой. Някои от тях са:

Тютюнопушене

Употреба на алкохол

Висок показател на телесна маса

Болести като хепатит и ЧПВ

Влияние на тежки метали

Редовна консумация на консерванти, оцветители и подсладители

От основно значение за оправянето с онкологичните болести е профилактиката, навременната и точна диагностика. Консултацията с умел и потвърден експерт в областта на онкологията може да избави живот. Добрата вест е, че с развиването на технологиите, медицината последователно стартира да разполага с по-сигурни и прецизни способи за справяне с туморите.

Все повече международно приети медицински експерти посещават страната ни, консултирайки и осигурявайки достъп на българските жители до медицински услуги от най-голям клас. Едно такова име е точно проф. доктор Дуйгу Дерин от болница Лив в Истанбул. На 16.09.2023 година тя ще гостува в гр. Варна по покана на център за медицински съвещания , с цел да съветва гратис пациенти с онкологични болести.

Събитието е уместно за пациенти, страдащи от онкологични заболявания; хора, които имат потребност от съвет за ранна диагностика на карцином; търсещи второ мнение за към този момент провеждащо се лекуване или опция за лекуване в Турция. Консултациите ще се правят на база на авансово изпратени проучвания и документи - епикризи и образна диагностика от последните 6 месеца, както и запълнен формуляр с къса история на болестта.
Проф. доктор Дуйгу Дерин е един от най-хубавите турски онколози с повече от 25 години опит в сферата. През кариерата си тя основава самостоятелни тактики за лекуване на разнообразни типове рак, според от здравословното положение на пациента. Проф. Дерин е специалист в използването на имунотерапия, химиотерапия,, както и други способи за лекуване на ракови болести.

Проф. доктор Дуйгу Дерин е експерт с интерес към лекуване на рак на дебелото черво, рак на белия дроб, рак на гърдата и рак на яйчниците, само че лекува и други онкологични болести. Процентът й на успеваемост е забележителен, като постоянно или съумява изцяло да излекува болестта, или да усили оптимално продължителността и качеството на живота на пациентите си.

Желаещите да се запишат за безвъзмездна консултация с проф. Дерин , могат да създадат това на телефон +359 897 824 041. Ще получите указания по какъв начин да изпратите нужната документи, както и формуляра с историята на болестта.

Местата са лимитирани. Запишете час за безвъзмездна консултация още в този момент!

За повече информация, вижте събитията във Фейсбук:



Бренер Груп е център за медицински съвещания, диагностика и лекуване на разнообразни болести и естетични процедури във водещи здравни заведения в Турция.

Бренер Груп спомага на пациенти от България да доближат до най-подходящите клиники за тяхното положение, както и реализира връзката сред световноизвестни експерти и болните. Бренер Груп се грижи за подготовката на документите, престоя, връзката в болничното заведение - както по време на, по този начин и след осъществяване на лекуването.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР