Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати

...
Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати
Коментари Харесай

Тези 4 проекта ще отключат токени на стойност над $2 милиарда този месец

Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати обилни количества токени от разнообразни крипто планове, като водещи ще бъдат Aavo, Pyth Network, Memecoin и Starknet.

Memecoin (MEME) ще освободи 5.31 милиарда токена този месец, което се равнява на към 31% от циркулиращото му предложение, което сега се прави оценка на близо $128 милиона.

На 15 май Aavo ще пусне 827.6 милиона токена AAVO, които се правят оценка на почти $1.1 милиарда. Тези токени ще бъдат разпределени сред вложителите в първична частна продажба, екипа, DAO Treasury и като част от прехода от RBN къмф AEVO.

Следвайки от близко, Pyth Network възнамерява да отключи 2.13 милиарда PYTH токена на 20 май, с приблизителна стойност от $1.1 милиарда. Тези токени ще бъдат разпределени за издателите на данни, вложителите в частни продажби, създаването на протоколи и растежа на екосистемата.

Отключването на токени на Starknet е планувано за 16 май, като ще бъдат пуснати 64 милиона STRK, представляващи съвсем 8.8% от общото предложение и оценени на към $82 милиона. Тези токени са непокътнати за ранните сътрудници и вложители на плана.

Сред другите забавни криптовалути, които ще отключват част от предлагането си, са Aptos ( APT ), Arbitrum ( ARB ) и Avalanche ( AVAX ).

Aptos ще отключи 11.31 милиона токена на 12 май, което съставлява 2.65% от циркулиращото предложение, което сега се прави оценка на $103 милиона.

Arbitrum ще освободи 92.65 милиона монети на 16 май, съставляващи 3.49% от циркулиращото предложение, на стойност $99 милиона.

И най-после, Avalanche ще отключи 9.54 милиона токена на 22 май, което се равнява на към 2.5% от циркулиращото предложение, с приблизителна стойност $338 милиона.

Тези отключвания на токени бележат значими събития в крипто пространството и се наблюдават от близко както от вложителите, по този начин и от запалянковците поради евентуалното им пазарно влияние.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР