Според данни на Celebrity Net Worth, Иванка Тръмп и половинката

...
Според данни на Celebrity Net Worth, Иванка Тръмп и половинката
Коментари Харесай

Откъде идват парите на Иванка Тръмп и Джаред Къшнър

Според данни на Celebrity Net Worth, Иванка Тръмп и половинката й Джаред Къшнър разполагат с общо положение от 1.1 милиарда $.

Макар че това е единствено една трета от благосъстоянието, с което разполага бащата на Иванка - Доналд Тръмп, сумата е много впечатляваща за толкоз младежи, каквито са Иванка и Джаред. Но в случай че се разровим в историята и делата на фамилиите и на двамата, нещата наподобяват изцяло разумни.

И двамата не получават пари за активността си в политиката, само че пък идват от едни от най-богатите фамилии в Съединени американски щати, които от десетилетия насам се занимават с недвижими парцели.

Джаред, както и Иванка, не получават пари за работата си като съветници на президента Доналд Тръмп, само че фамилната компания за парцели, в която Джаред държи висша позиция, е направила покупко-продажби за над 7 милиарда $ през последните 10 години.

Съпругът на Иванка печели добре и от вестника New York Observer, който има, както и от лична платформа за недвижимо имущество, оценена на над 25 милиона.

Самата Иванка пък печели по няколко милиона на година от група бизнеси, които са на нейно име и се ръководят от попечителско сдружение.

Когато Доналд Тръмп бе назначен за президент, Иванка бе принудена да напусне компанията на татко си, с цел да може да се причисли като негов консултант. За тази си " жертва " младата дама е получила 2 милиона $ от компанията на Тръмп.

През 2017 година дъщерята на милиардера е получила 3.9 милиона $ от дяла си в холдинга на татко си.

По данни на Business Insider, младото семейство разполага и с огромна сбирка от картини, която коства над 25 милиона $.

През 2018 година Иванка и Джаред групово са донесли вкъщи нелошата сума от 83 милиона $. Тяхното " вкъщи " съставлява къща от 650 кв.м във Вашингтон, чийто месечен наем е 15 000 $.

Браво на младото семейство. Мотивират ни да имаме вяра, че с труд и старание всичко се реализира. Особено когато зад тила ти стоят династийни благосъстояния и президента на Съединени американски щати. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР