Според БСП тол таксите за камионите са абсурдни. Те трябва

...
Според БСП тол таксите за камионите са абсурдни. Те трябва
Коментари Харесай

БСП критикуват абсурдно високите тол такси

Според Българска социалистическа партия тол таксите за камионите са неуместни . Те би трябвало да се понижат на 48 лв. за маршрута София-Бургас, за който от ГЕРБ желаят 157,20 лв.. Това съобщи депутатът Димитър Данчев на брифинг в централата на партията.

От левицата поддържат концепцията за въвеждане на електронната толсистема, която тежкотоварните транспортни средства да се таксуват на изминато разстояние, а не за време, както беше до в този момент с винетките.
 Елена Йончева: Ще заметат Апартамент гейт като:
Елена Йончева: Ще заметат Апартамент гейт като: " Ало, Банов съм "

Българска социалистическа партия подготвени да апелират решението за Боил Банов

" Продължаваме да настояваме, че таксуването би трябвало да е обществено заслужено, което включва установяване на ясни цели, успеваемост при събирането и изразходването на събраните средства ", сподели Данчев. Поетапното въвеждане на тол такса се планува в началото да бъде за автомагистралите и за първокласните пътища.

От Българска социалистическа партия считат, че Министерство на регионалното развитие и АПИ дължат пояснение защо се изразходват тези 15% от приходите от толтакси , които ще отидат за прехрана на системата, както и за това на каква база бяха избрани тези 7% от приходите, които отиват за така наречен национални снабдители на услуги - частни компании.
 5 претенденти за концесията на летище Обновена
5 претенденти за концесията на летище " София "

Аерогарата ще бъде отдадена за 35 години

На брифинга бе наранена и друга тематика. Депутатът Георги Свиленски съобщи, че ръководещите прикрито от медиите са отворили офертите за концесията на летище " София " .

" Да, ГЕРБ по този начин вършат законите, с цел да се удовлетворят ползите на някой покупател. От Българска социалистическа партия са безапелационни, че летище София ще бъде обещано на близка до нас страна ", съобщи Свиленски.
 Пистата на Летище София е в доста положително работно положение
Пистата на Летище София е в доста положително работно положение

Почиствана е 6 пъти и е пръскана с антиобледенителни субстанции

Той запита дали към този момент е отпаднала опасността за националната сигурност след скритото отваряне на офертите .

Според Свиленски всички концесионни такси, които би трябвало да бъдат поети от концесионера, ще бъдат включени в летищните такси. Това по думите на Българска социалистическа партия значи, че всеки един ползвател на летището ще заплаща за концесията .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР