Според британското разузнаване Русия вероятно обмисля да изпрати малък брой

...
Според британското разузнаване Русия вероятно обмисля да изпрати малък брой
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия обмисля изпращане на танкове Т-14 Армата в Украйна

Според английското разузнаване Русия евентуално обмисля да изпрати дребен брой от новите си бойни танкове Т-14 " Армата " в Украйна. Досега не е обявено за потреблението на бойното поле на тези бойни машини, чието създаване стартира през 2009 година, оповестяват английските медии.

В резюме на военното разузнаване, оповестено от министерството на защитата на Англия, се споделя, че през декември в Южна Русия са били видяни танкове Т-14 в регион, от който нормално се изпраща техника за бойните дейности в Украйна, съобщи Българска телеграфна агенция.

Проправителствените съветски медии настояват, че Т-14 се приготвят за разполагане, само че не е ясно дали Русия е предислоцирала този вид бойни машини в Украйна, се споделя в отчета, съобщи Би Би Си. 

Британското разузнаване счита, че прехвърлянето на " Армата " ще бъде осъществено основно с пропагандна цел, а оборудването няма да се употребява интензивно в бойни дейности.

В обобщението се акцентира, че с изключение на логистичните проблеми, свързани с обстоятелството, че този танк е доста тежък, осъществяването на програмата за неговото създаване и произвеждане в продължение на повече от 10 години е съпроводено със закъснения и индустриални проблеми. По-рано Русия също по този начин понижи планувания размер на своя парк от танкове Т-14. Ето за какво дейното потребление на танкове " Армата " би било рисковано решение за Русия.

Algo más sobre el tanque T-14 Armata...
— charly015 (@charly0153)
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР