Според Борисов частичното ни приемане в Шенген е успех за

...
Според Борисов частичното ни приемане в Шенген е успех за
Коментари Харесай

Борисов обеща сглобката да добута до ротацията. Не каза ще сменя ...

Според Борисов частичното ни приемане в Шенген е триумф за страната и този факт би трябвало да ни радва:

 

" След застой и безпорядък и нищо, една лъжица асфалт не са поставили, в този момент с помощта на некоалицията за всички кметове и обитаеми места се отпускат не малко пари за това, че има държавни управления. Като нямаше държавно управление, а служебни кабинети - безусловно затишие ”, съобщи Борисов. 

 

България ще стане част от Шенген по вода и въздух през месец март тази година. Новината пристигна след тежки договаряния сред България, Румъния и Австрия и бе избрана от Министерския съвет като голям триумф. 

За присъединението към Шенген по суша към момента няма дата. Появи се информация, че Австрия е сложила нови условия във връзка с бежанците от Сирия и Афганистан., че няма подобен ангажимент, а съглашението с Виена касае отговорности по Дъблинския правилник. 

 

Ще има ли рокади в кабинета, след ротацията? 

 

Борисов даде обещание да “направи разбор на работата на всеки министър от управленията на партиите, които поддържат ръководството ” и тогава ще реши дали да има промяна, или не., че ще желае промяна на министри и даже се оплака от тях, без обаче да ги посочва поименно.

 

Причината - липса на предстоящи резултати в подопечните им ведомства. Критики бяха отправени и към стопанската система, нововъведенията и растежа, младежта и спорта. Борисов загатна, че става дума за 7-8 министъра. За изцяло допустима промяна на състава на кабинета при ротацията от “Демократична България ”. 

 

И, че ще премисли добре състава на държавното управление.

 

" Това сега не е обикновено - партията, победила на изборите да няма нито един министър, като се изключи министъра на външните работи Мария Габриел, която пътува и не се занимава с вътрешни тематики ”, разяснява водачът на ГЕРБ тогава.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР