Според Бонка Василева от ДСБ, столичани ще ги разберат за

...
Според Бонка Василева от ДСБ, столичани ще ги разберат за
Коментари Харесай

ПП, ДБ и СС с общ кандидат София, винят ГЕРБ, че не са вдигнали данъците и ще трябва те

Според Бонка Василева от ДСБ, столичани ще ги схванат за налозите, в случай че виждат – изцяло транспарантно, кой и защо харчи парите
„ Вече изчистихме всички цели за ръководството на столицата. До месец ще обявим и кандидатурата ни, само че е значимо да подчертая, че тя сигурно ще бъде обща за „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “ и „ Спаси София “. Около 60 индивида участваме в тези договаряния. Като сътрудници се включват и „ Екип за София “. Това разгласи в изявление за Offnews  лидерът на ДСБ-София Бонка Василева.

Тя разкрива, че кандидатурата на Борис Бонев не е единствената на масата, само че не било правилно да дава детайлности.

„ В най-скоро време ще обявим на столичани кого ще издигнем за кмет. Но отново да подчертая - сигурно единна кандидатура ще има “, даде обещание тя.

„ Има извънредно доста работа в София. За нас е значимо освен да спечелим кметското място, уверени сме, че ще го спечелим, само че и да имаме болшинство в общинския съвет. Иначе няма по какъв начин да осъществяваме концепциите си и това, което желаеме да променим в столицата. Сега ръководещите не подвигнаха локалните налози, с цел да оставят тази непопулярна мярка на идващите градоначалник и СОС. Ако налозите в София би трябвало да се вдигнат, обсъждаме разнообразни разновидности по какъв начин това да стане оптимално заслужено и безболезнено за хората. Мисля, че те ще схванат, в случай че виждат - изцяло транспарантно, кой и защо харчи парите на столичани. Ако средата към тях се усъвършенства, не да се борим с „ кални точки “ пред домовете си, както се хвалим в този момент. Самите поданици на София сме занижили критериите си, условията си към ръководещите - да ни оправят тротоара и към този момент сме удовлетворени. Не, би трябвало да пожелаваме повече от ръководещите града, да не се задоволяваме с малко “, сподели още тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР