Според Богомил Николов от "Активни потребители" детските играчки със сачми

...
Според Богомил Николов от "Активни потребители" детските играчки със сачми
Коментари Харесай

Експерт: Детската пушка, с която са обстрелвали украинчета в Свети Влас, е била опасна

Според Богомил Николов от "Активни консуматори " детските играчки със сачми са позволени, само че има условия към силата на изстрелването

Непълнолетни стреляха против украински деца, настанени в хотел в Свети Влас. Украинки, които от февруари са настанени в хотелския комплекс, изпратиха на видеоклип, в който се вижда по какъв начин децата стрелят по хотела. Момчета от къщата против хотела ги обстрелвали със пластмасови топчета от детска пушка. Информацията за това се появи в неделя.

Според Богомил Николов от "Активни консуматори " детските играчки със сачми са позволени, само че има условия към силата на изстрелването. "Тези, които видяхме в клипа, поразително наподобяват на неразрешените от Европейски Съюз. Ако съдим по следите по стената, евентуално пушката е била рискова. Правилно би било да се привика Държавната организация за метрологичен и механически контрол и тя да вземе продукта, с цел да го изпита. В случай, че не дава отговор, да се изтегли от пазара, тъй като евентуално е в ръцете на още хиляди деца ", уточни той. И добави, че доста родители пътуват за Турция за по-евтини играчки, само че при тях има други регулации.

От своя страна психологът Росен Йорданов счита, че в случай че децата са слушали у дома, че украинците са неприятни, това ще се отрази на държанието им. "Децата нямат разбиране за положително и неприятно, ориентират се по етичните правила на родителите си ", означи той.

По думите му гледките на борби сред другите позиции размиват критериите за разрешено и непозволено.

"Тази обстановка дава опция да прогледнем, натрупа се доста фалш в годините. Кампанията за обезценяване на живота, който водим, тече от дълго време и идва от Русия. Ние сме в положение на дълга фрагментация в обществото, само че след такива спешни моменти се получава на преструктуриране на здравомислещи хора ", акцентира Йорданов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР