Според Bloomberg Goldman Sachs проучва как блокчейн технологията може да

...
Според Bloomberg Goldman Sachs проучва как блокчейн технологията може да
Коментари Харесай

Goldman Sachs въвежда блокчейн, за да модернизира традиционните финанси

Според Bloomberg Goldman Sachs изследва по какъв начин блокчейн технологията може да усъвършенства обичайните финансови пазари, като да вземем за пример частния капитал.

Управляващият шеф Матю Макдермот съобщи , че банката блокчейн приложенията след сполучливото пускане на своята платформа за блокчейн токенизация GS DAP и възнамерява да наеме още специалисти в региона.

Въпреки че Goldman Sachs неотдавна редуцира почти 3,200 чиновници, задължението ѝ да наема специалисти по блокчейн показва евентуалната стойност на технологията в обичайното банкиране.

Частната блокчейн платформа на Goldman, GS DAP неотдавна беше употребена за продажбата на, което разреши еднодневен сетълмент спрямо нормалните пет дни.

Макдермот счита, че платформата може да токенизира разнообразни активи, само че се съмнява, че ще усъвършенства доста първичните обществени предлагания или акциите.


 


Той твърди, че технологията ще обезпечи бистрота и тъкмо ценообразуване като усили ликвидността и притегли повече вложители на вторичните пазари.

Въпреки това е малко евентуално обичайните финансови транзакции скоро да преминат към обществени блокчейни заради регулаторната неустановеност и недоверието към криптовалутите .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР