Според бившият шеф на Комисията по досиетата Методи Андреев плодовете

...
Според бившият шеф на Комисията по досиетата Методи Андреев плодовете
Коментари Харесай

Методи Андреев: Планът ”Голгота” е налице - управлява ни корумпирана политическа класа

Според някогашният началник на Комисията по досиетата Методи Андреев плодовете на тайнствения проект ”Голгота ” за връщане на соца са налице. Управлява ни корумпирана политическа класа. Имаме непоносимо ръководство, което се е сраснало с олигархията, уточни Андреев.
Проектът Борисов и планът Първанов се появиха по едно и сщо време. Явно задкулисието искаше да обнови лявото и дясното, с цел да го зареждат са пари. Тези теща се проектират във времето, уточни той.

Русия постоянно е работила с петоколонници. България,когато е тръгнала да прави измененията, руснаците и Комитет за Държавна сигурност (на СССР) със свои десиденти са почнали интервенция " Възражане ". Целта е да се изнамерят имена на млади и интелигентни хора с компроматни данни за работа. Тези архивни данни са унищожени, филмирани и изнесени в ценралата в Москва. Виждал съм страници от такива описи Там има двама основни прокурори, върховен висш арбитър, няколко министър-председатели, политически водачи. Те участват в описите на " Възраждане ". Този, който е претрупан, това е зам.- шефът на Шесто, отдадена е била и Нанка Серкеджиева. Виждал съм описи, имало е такава интервенция, само че е била секретна. Никой няма да го признае. Това, което се е случило тогава, го виждаме прекроено в мафиотската ни страна. В България имаме съумяла Голгота, не направихме лустрация, изясни Андреев.

Дали тъкмо ще стане социалистическа гражданска война не знам.Ще се търси вид с монархия. Ето в този момент в Русия олигархът Малофеев с Решетников са фронтмените Русия да стане монархия. Това, което е писано от Михал Любимов б.р. полковник от КГБ/, се сбъдва. При всички случаи проектът за България е, да е част от новата съветска империя. В този смисъл плацдармът за тази концепция са 3500-5000 " възрожденци ", хора с състояние, издигани, развивани...Това изяснява раболепното отношение на българските министър ръководители във връзка с Русия. Най-ясно в този момент проличава при Борисов, тъй като против него е Путин, изясни той.

В България визията за народна власт бе опорочена. Превърнаха страната ни в корупционна помийна яма,завърши Андреев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР