Според бившият министър на земеделието в правителството Сакскобургготски и бивш

...
Според бившият министър на земеделието в правителството Сакскобургготски и бивш
Коментари Харесай

Мехмед Дикме: Ердоган намекна на Доган да скъса с Пеевски

Според някогашният министър на земеделието в държавното управление " Сакскобургготски " и някогашен член на Движение за права и свободи Мехмед Дикме провелата се тази събота конференция на Движението не е оправдала упованията нито на гласоподавателите, нито на останалите партии.

" Беше по-лошо от конгрес на Българска комунистическа партия, където понякога прехвърчаха сериозни нотки. Тук претендентите бяха единствено по един, нямаше сериозни нотки, нямаше сериозен самоанализ, имаше единствено фукане, блаженство по какъв начин са отстранили една или друга политическа групировка. Като че ли още веднъж Движение за права и свободи се връща към това да търси вътрешен зложелател ", сподели той пред бТВ.

" Топката е в Доган "

Дикме обаче видя в речта на турския президент Реджеп Ердоган на конференцията на Движение за права и свободи намек към почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, че би трябвало да скъса с депутата и медиен магнат Делян Пеевски и икономическото лоби в партията. " Ердоган подаде топката на Доган и следва да забележим по какъв начин той ще я поеме ", сподели още той.

По думите му самата имитация от речта на Доган " предстоят забавни времена " би могла да се разчете като намек за сходен процес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР