Според бившия правосъден министър и съпредседател на Демократична България Христо

...
Според бившия правосъден министър и съпредседател на Демократична България Христо
Коментари Харесай

Христо Иванов: Догансарай е емблема на превзета държава

Според някогашния правосъден министър и съпредседател на " Демократична България " Христо Иванов имението в парк " Росенец ", което се свързва с Ахмед Доган, е емблема за това, че българските институции и закон се изключват за избрани хора, с цел да могат да си правят каквото желаят. " Това е обликът по какъв начин България се завладява ", добави той. 

Иванов изясни, че мотивът за вчерашното му посещаване на брега до сарая на Ахмед Доган е манипулативно решение на общинския съвет в Бургас, с което общински път се трансферира на компания, следена от почетния ръководител на Движение за права и свободи. Въпреки че към момента пътят е благосъстоятелност на общината, към този момент там е построена преграда и не се позволява никой до брега. На процедура единствения метод да стигнеш до там е с лодка. " Този бряг е държавна благосъстоятелност. Това ни сподели регионалният шеф, написа го и в кадастъра ", уточни Христо Иванов.

Той изрази възмущението си от обстоятелството, че един от гардовете, които не му разрешиха да стъпи не обществения скалист бряг, е хвърлил българския трибагреник на земята. По този мотив " Демократична България " ще пусне сигнал в прокуратурата за поругвана не флага. Освен това някогашният правосъден министър се закани, че в събота ще се върне на мястото, с цел да си прибере българското знаме, като прикани повече жители да се съберат на бариерата до имението.

Иванов е уверен, че въоръжените охранители, които го изблъскаха във водата, в действителност са гардове на Националната работа за защита, защото същите от дълго време били в антуража на Доган. Тези момчета или са гардове на НСО, или са по Закона за частната охранителна дейсност. И по двата закона те би трябвало да се легитимират. Днес пускаме претенции до министъра на вътрешните работи и до шефа на НСО да се каже кое от двете нарушавания е годно ", разяснява водачът на " Демократична България " и изрази мнение, че тези чиновници няма да бъдат освободени от охранителната работа по политически аргументи. Борисов би трябвало да отговори за какво НСО охранява Доган и Пеевски, какъв брой коства това ", безапелационен е Христо Иванов.
Въоръжена защита не позволява никого до Догансарай
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР