Според бившия британски футболист Джейми Реднап, Жозе Моуриньо и Даниел

...
Според бившия британски футболист Джейми Реднап, Жозе Моуриньо и Даниел
Коментари Харесай

Джейми Реднап: Моуриньо и Даниел Леви са коренно противоположни

Според някогашния английски футболист Джейми Реднап, Жозе Моуриньо и Даниел Леви са доста противоположни в метода си на работа досега. Президентът на Тотнъм Леви разгласи назначението на Моуриньо като управител на " шпорите " по-малко от 12 часа след уволнението на Маурисио Почетино. Леви разказа Специалния като " един от най-успешните мениджъри във футбола " , добавяйки, че " ще внесе в съблекалнята сила и религия " .

Въпреки хубавите думи, Джейми Реднап показа пред Sky Sports News, че ще им е нужно време, с цел да се приспособяват и да изградят връзката между тях.

Той сподели:

" Те са странна двойка. Не бихте ги събрали. Щях да се веселя да участвам на тази среща, тъй като трябваше да си кажат тъкмо това, което желаят да чуят. Даниел Леви не желае да дава доста пари за футболисти. Той желае да се опита да влага във футболисти, които ще станат суперзвезди. Не желае да заплаща огромни заплати и желае да разчита повече на юноши.

Може да се каже, че това е нещо, което Моуриньо не е правил. Ако погледнете по какъв начин са работили през годините, те са цялостна диаметралност. Ако желае да му се получи с Моуриньо, Леви ще би трябвало да развърже кесията. Пропуснаха огромна опция, когато за малко щяха да завоюват шампионата, само че тогава Лестър станаха първенци. Можеха да купят няколко играчи. Платиха цената за това ".

В момента " шпорите " се намират на 14-о място във Висшата Лига, а Реднап има вяра, че скоро Моуриньо ще промени нещата:

" Има футболистите - това е първокласен състав, който би трябвало да играе доста по-добре. Изостават от Манчестър Сити с 11 точки. Дали могат да ги настигнат? Разбира се. Не е късно да стигнат до топ 4. През януари Моуриньо ще желае да се купят играчи, с цел да се освежи съставът ".

След повече от пет години, прекарани в Северен Лондон, Почетино е в търсене на нова работа, а Реднап твърди, че няма да му се постанова да чака дълго за идващото си предизвикателство.

" Понякога, когато някой е уволнен, забравяме какъв брой е добър в действителност. Знам, че не е спечелил нищо, само че когато съм бил към някои от играчите на Тотнъм, те приказват толкоз благо с него. Всеки клуб би го взел. Манчестър Юнайтед са в добра форма сега, само че в случай че нещата се трансформират, първият човек, към който ще се извърнат, е Маурисио Почетино ".
 Жозе Моуриньо театралничи с фланелката на Тотнъм
Жозе Моуриньо театралничи с фланелката на Тотнъм

По-късно през днешния ден ще организира и първото си занятие отпред на отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР