Според бившата дясна ръка на Борисов Цветан Цветановноминацията на Антон

...
Според бившата дясна ръка на Борисов Цветан Цветановноминацията на Антон
Коментари Харесай

„И той ще бъде употребен“: Цветан Цветанов сравни Антон Хекимян с Цецка Цачева

Според някогашната дясна ръка на Борисов Цветан Цветановноминацията на Антон Хекимян за претендент за кмет на София е сходна с тази от 2016 година на Цецка Цачева за претендент за президент.

Пред телевизия 7/8 ръководителят на Републиканци за България Цветан Цветанов разяснява, че " и Хекимян ще бъде използван ". По думите му Борисов е продал и предал всички членове и симпатизанти на ГЕРБ с едноличните си решения. Според негокандидатурата за кмет на столицатае следващото едноличнорешение на Борисов. Цветан Цветанове на мнение, че ГЕРБ не целят да завоюват изборите в София, а да овладеят общинския съвет:

" Независимо кой ще бъде бъдещият кмет, ще се вършат сделки за образуването на това болшинство, което да може да ръководи бюджета, който е над 2 милиарда лева Това значи, че ползите ще бъдат даже доста по-криминални, прозрачността ще бъде забулена за това болшинство, което ще бъде като групова безнаказаност. "

Според Цветанов Борисов цели персоналното сиоцеляване и е " подготвен да съобщи всеки, с цел да може да реализира тазицел ".Тойказа, че Хекимян " ще бъде използван ",защото няма подготовка да приказва по тематиките, които вълнуват Столична община.

Цветановизненадващо разгласи, че " ИТН " се " държат най-адекватно " в политическата обстановка.

Той разяснява, че депутатът от ДПСДелян Пеевски се е трансформирал в нещо представител на държавното управление и каквото той каже - Министерски съвет го осъществя.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР