Според астролозите мъжете от някои зодиакални знаци не са способни

...
Според астролозите мъжете от някои зодиакални знаци не са способни
Коментари Харесай

Бракът с 3 мъжки зодии не продължава дълго

Според астролозите мъжете от някои зодиакални знаци не са способни да поддържат дълготрайни брачни връзки дълго време. Дали това се дължи на непостоянството им или просто не са способни да обичат една жена до края на живота си, следните 3 мъжки зодии не са основани за дълъг сватбен живот.

Водолей

Водолеят единствено се преструва, че желае да се ожени за дамата, която обича, написа trafficnews.bg. Всъщност това са единствено думи, изречени от него, с цел да стигне по-бързо до нейното сърце. Но не след дълго Водолеят осъзнава, че е направил неточност. Особено в случай че скоро след сватбата в фамилията се появи и бебе.

Лъв

Лъвът чака единствено едно нещо от половинката си - да се грижи за него и да го гледа с удивление. Често той взема решение да подписа брак поради натиска от страна на обичаната му. Но когато в фамилния живот се появят първите разтърсвания, мъжът от зодия Лъв ще побърза да се отдръпна.

Риби

Мъжете Риби мечтаят за идеално семейство. Те мечтаят да открият жена, която да чете мислите им. Ето за какво, в търсене на идеалната жена, мъжете от тази зодия постоянно се женят повече от един път.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР