Според астрологията, зодията на човек предопределя до голяма степен неговите

Според астрологията, зодията на човек предопределя до голяма степен неговите ...

Какъв интериорен дизайн ви подхожда според зодията?.


Според астрологията, зодията на човек предопределя до голяма степен неговите предпочитания и решения. В тази връзка се смята, че влечението на някои хора към различни стилове не е случайно.

Ако ви предстои да се преместите в ново жилище, квартира, или искате да подарите нещо за дома на приятел, поинтересувайте се.

След като ви представихме кой стил в интериорния дизайн подхожда на първите пет зодии, ето и останалите:

Дева

Девите имат око и за най-малките детайли. Няма да пропуснат да отбележат, ако картината е накриво или нещо не си пасва в хола. Тъй като този знак спада към земните, представителите му харесват естествените материали. Те се стремят към създаването на дом с практични и същевременно носещи им хармония мебели.

Стил: Рустик – отличава се с топли земни цветове. При него се използват основно дърво, метал и камък. Камината е задължителен елемент в обзавеждането.

Ключови думи за интериор: Дзен, организиран, естествен, органичен

Основен цвят: Мока и бежово

Задължителен елемент: Цветя, глинени съдове

Везни

Хората с тази зодия привличат със своя стил и артистичност. Понякога носят много неща на гръб и се затрупват от работа, което личи и по дома им, който по-често е разхвърлян, отколкото подреден. Но Везните харесват своята бъркотия и знаят кое къде се намира.

Стил: Ретро модернизъм – пространствата изразяват личната идеология. Изразява се с по-ярки цветове и изчистени линии. Тук кухнята може да прелива в хол.

Ключови думи за интериор: Модерни, функционални, цветни

Основен цвят: Жълто, зелено или кафяво

Задължителен елемент: Малка стъклена маса

Скорпион

Хората от този знак крият истинската си същност. Те могат да работят подмолно и са доста подозрителни. Скорпионите не се впечатляват от шаби шик или винтидж мебели. Предпочитат класиката в жанра, дори си харесват някои мебели, които отдавна са демоде, но са им прекалено удобни, за да ги изхвърлят.

Стил: Класически – всеки втори дом е обзаведен по него. Масивните фотьойли от нашето детство не са за изхвърляне, маси, изработени от дърворезбари, лакирани секции.

Ключови думи за интериор: Класическо изобилие, характерни силуети

Основен цвят: Кафяво и черно

Стрелец

Усмихнати, успешни и с чувство за хумор. Стрелците обичат да се впускат в приключения, да пътуват и заимстват различни идеи за обзавеждане от чужбина. Те не признават граници.

Стил: Бохемски шик – на свободомислещите хора, които не обичат да бъдат поставени в рамки. Интериорът изобилства от принтове, цветя и декоративни елементи, които създават свежест на помещенията.

Ключови думи за интериор: шарено, пъстро, пищно

Основен цвят: Оранжево, червено, зелено

Задължителен елемент: Кът със сувенири от различни дестинации

Козирог

Родените под тази зодия са по-скоро традиционалисти. Обичат практичността, която им носи комфорт. В нея също има някакъв стил. Козирозите не се плашат от работа и прибирайки се вкъщи се нуждаят от удобно легло и диван, на които да си отпочинат.

Стил: Скандинавски – съчетава многофункционалност и простота в едно. Присъстват много изчистени детайли, повечето от обзавеждането е от органични материали. Контурите и силуетите са по-извити.

Ключови думи за интериор: Удобство, практичност, издръжливост

Основен цвят: Сиво

Задължителен елемент: Огромно канапе с множество възглавници

Водолей

Хората с тази зодия си падат по нестандартните неща. Те винаги се борят за независимост и жадуват да изразят емоциите си. Стремят се към самопознанието, не са прекалено претенциозни откъм обзавеждане. По-скоро искат да имат достатъчно пространство за релакс.

Стил: Азиатски – основава се на японската философия. Пространствата създават усещане за тишина и спокойствие, сливане с природата.

Ключови думи за интериор: Хармония, баланс, дзен

Основен цвят: Зелено, бежово, кафяво

Задължителен елемент: Композиция с бамбук

Риби

Те са мечтателите в зодиака. Чувствителни са и имат голямо въображение. За тях домът е убежище, в което да презаредят батериите. Рибите предпочитат елементът вода да присъства в интериора – било то като изкуствен фонтан, картина на стената с море или река или аквариум.

Стил: Крайбрежен – всичко в него напомня за морето. Пространствата са светли, приветливи и могат да ви пренесат в някой бар на плажа.

Ключови думи за интериор: изискана естетика, тематична визия, море

Основен цвят: безбройните нюанси на синьото

Задължителен елемент: Декорации с миди, пясък и други морски елементи, хамак, голяма дървена спалня и плътни завеси

Източник: tialoto.bg