Според астрологията 2020-а ще е година на промени. Много от

...
Според астрологията 2020-а ще е година на промени. Много от
Коментари Харесай

5 зодии, за които 2020-та ще е много хубава

Според астрологията 2020-а ще е година на промени. Много от тях ще са позитивни в редица посоки.

Любовта е едно от тях.

Дванайсет месеца, в които някои представители на зодиака ще сменят сътрудник, ще премислят връзката си, до момента в който други ще намерят това, което са търсили отдавна, написа az-jenata.bg.

Телец

Готови ли сте за обич, Телци? Вие сте един от щастливите знаци в зодиака, които ще се влюбят бясно през 2020-а. Страст и безредици ще провокира в живота ви някой специфичен. Вие имате репутацията на едни от най-хубавите любовници и през тази година ще ви се отдаде опция да докажете това. Любовта за вас ще бъде друго вълнуваща и това освен ще ви хареса, само че ще ви помогне да преоткриете себе си като сътрудник.

Близнаци

Готови ли сте да изживеете вашата любовна история?

През 2020-а ще имате задоволително шанс да срещнете сътрудници, с които да имате повече съгласуемост. Вълненията няма да стопират, изключително през летните месеци. В началото на есента пък, звездната карта демонстрира, че бихте могли да намерите сътрудник, с който да напишете вашата любовна история.

Дева

Деви, 2020-а е вашата любовна година!

Ако отдавна мечтаете да намерите любовта, положителната вест е, че ще може да осъществите вашите любовни стремежи и няма да останете разочаровани. Има огромен късмет да срещнете половинка, която мощно да развълнува сърцето ви. Но звездите ви поучават да не бързате, а да следвате събитията.

Скорпион

Готови ли сте да срещнете вашата сродна душа?

Какви са вашите проекти за лятото? тъй като то ще бъде вълнуващо за представителите на тази зодия. Приятни сантиментални срещи, но… Много е евентуално да се влюбите в някого, да създадете красива връзка, която да прерасне в нещо по-сериозно. Страстта ще прелива за вас през 2020-та година.

Козирог

Любовта е във въздуха! Козирози, вие сте 5-ата щастлива зодия, която ще открие любовта през тази година. Но това единствено при изискване, че бъдете отворени за срещи, обществени събирания, подготвени да премахнете ограничаващите ви бариери. Веднага щом се освободите от вашите неправилни вярвания, ще намерите щастието. Прегърнете живота и щастието!

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР