Според астрофизици от Харвард тайнствените радиосигнали от Далечния космос може

...
Според астрофизици от Харвард тайнствените радиосигнали от Далечния космос може
Коментари Харесай

Историческо! Извънземните Изпратиха Сигнал До Земята! Учените От Харвардския Университет Го Разкодираха, Но Посланието Е

Според астрофизици от Харвард тайнствените радиосигнали от Далечния космос може да са резултат от действието на предавател, употребен за ускорение на галактически апарати до скорости, близки до тази на светлината. Те се назовават FRB.

Радиоимпулсите са загадъчно събитие, което продължава единствено няколко милисекунди. Te освобождават повече сила за този къс интервал от време, в сравнение с Слънцето за цялостен месец. Астрономите са каталогизирали към 20 такива краткотрайни излъчвания, които са известни като бързи радиоимпулси. Първият сигнал е открит през 2007-ма година.

„ Бързите радиоимпулси са извънредно ярки, като се регистрира тяхната кратковременност и генезис на огромни дистанции и ние не сме разпознали вероятен натурален източник с някаква сигурност “, споделя Ави Льоеб от Харвардския университет, написа разкрития.ком.

Един от вероятните изкуствени източници съгласно новото проучване може да е великански радиопредавател, издигнат от рационални извънземни и по тази причина Льоеб и неговите сътрудници учат дали това е допустимо.

Льоеб и Лингам (водещ създател на изследването) са открили, че подобен великански предавател се явява софтуерно осъществим. Според откривателите, на извънземните сходна конструкция им е нужна, за придаването на невероятни скорости на междузвездни галактически кораби. Лингам и Льоеб пресмятат, че предавател, кадърен да генерира FRB сигнали, би могъл да ръководи междузвезден транспортен съд с тегло 1 млн. тона почти.

„ Това е задоволително да се превозят пасажери на междузвездни или даже междугалактични дистанции “, споделя Лингам.

Изследователите означават,че човечеството е уловило едвам мимолетни проблясъци от тези лъчи, защото източникът на светлината непрекъснато се движи по отношение на Земята. Учените споделят, че тяхната догадка заслужава да бъде прегледана.

„ Науката не е въпрос на религия. Това е въпрос на доказателство “, споделя Льоеб.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР