Според анкета с въпрос от Слава.бг, Кой от изброените заслужаваше

...
Според анкета с въпрос от Слава.бг, Кой от изброените заслужаваше
Коментари Харесай

Наистина ли Опенхаймер заслужаваше Оскар за най-добър филм?: Проучване

Според анкета с въпрос от Слава.бг, " Кой от изброените заслужаваше в действителност Оскар за най-хубав филм съгласно Вас? ", не Опенхаймер трябваше да завоюва огромната премия на Оскарите тази година. Нашите читатели считат Убийците на цветната луна на Скорсезе за същинския победител.

На второ място читателите избраха да слагат Опенхаймер, като разликата сред него и спечелилият не е огромна, което води до извода, че може да се оформи огромен спор по тематиката, тъй като несъмнено и двата кино лентата имат своите художествени качества.

Бронзът отива при странния, само че спряган за най-хубав сексуален филм от десетилетия, Клети създания на Йоргос Лантимос.

Четвъртото място си поделят цели три кино лентата - Маестро, Барби и Анатомията на едно рухване! Явно никой гласуващ не е сметнал, че някой от изброените превъзхожда другия с особени качества, което може би е самата истината...

Филмът за Холокоста Зона на интерес остана без нито един глас. Или към момента никой наш четец не го е гледал, или просто тематиката към този момент от дълго време е отшумяла и не провокира " зона на интерес "...
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР