Според американския постоянен представител в ООН, Вашингтон ще се радва

...
Според американския постоянен представител в ООН, Вашингтон ще се радва
Коментари Харесай

САЩ назоваха условието, при което ще се върнат в Съвета за човешките права на ООН

Според американския непрекъснат представител в Организация на обединените нации, Вашингтон ще се радва да стане член на Съвета за човешките права още веднъж, в случай че той бъде реформиран.

Постоянният представител на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли назова изискването за завръщане на страната в Съвета за човешките права.

" Със своето решение Вашингтон по никакъв метод не се отклонява от уговорката си към зачитането на правата на индивида... Ще продължим интензивно да желаеме промяната на Съвета и в случай че промяната бъде призната, ние ще се радваме още веднъж да се присъединим към него ", сподели Хейли.

Както БЛИЦ към този момент ви заяви, по-рано Съединени американски щати публично оповестиха излизането си от Съвета за човешките права на Организация на обединените нации. В същото време американският държавен секретар Майк Помпео съобщи, че Съветът за човешките права на Организация на обединените нации подкопава националните ползи на страната, а Хейли повече от година се е опитвала да реформира тази организация.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР