Според Агентура.уа Беседа е отговорял за предоставянето на информация за

...
Според Агентура.уа Беседа е отговорял за предоставянето на информация за
Коментари Харесай

Доскорошен шеф на служба във ФСБ /КГБ/ на Русия е арестуван за невярна информация за Украйна

Според Агентура.уа Беседа е отговорял за даването на информация за Украйна в навечерието на нападението на 24 февруари. Той е бил и началник на армията на така наречен самостоятелна република ДНР.

Беседа е упрекнат в разхищение на средства, избрани за подривна и агентура работа в Украйна, и даване на погрешна информация за политическата обстановка в Украйна.

Русия понесе доста загуби в почналата преди шест седмици война в Украйна, разгласи нощес представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред английския ефирен канал Sky News. " Понесохме обилни загуби, това е голяма покруса за нас ", сподели той без да посочва съответни цифри. Последния път, когато съветските управляващи показаха съответен брой жертви, ставаше дума за 1351 убити съветски бойци. Според данните от Украйна убитите във войната съветски военнослужещи са доста повече - близо 19 000. Освен това представителят на Кремъл уточни, че съветските войски са се изтеглили от украинските области Киев и Чернигов, с цел да покажат " благосклонност " по време на договарянията. Говорейки за Мариупол, Песков акцентира, че обсаденият пристанищен град е част от приетите от Москва " национални републики ". Мариупол щял да бъде " освободен от националистически батальони ", като Русия се надявала това да се случи колкото се можело по-скоро.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР