Споразумението за оттегляне на Великобритания от ЕС осигурява правата на

...
Споразумението за оттегляне на Великобритания от ЕС осигурява правата на
Коментари Харесай

Антонио Таяни: Брекзит осигурява правата на гражданите и работните места

Споразумението за отдръпване на Англия от Европейски Съюз обезпечава правата на жителите, запазването на нежния мир в Северна Ирландия и работните места, съобщи ръководителят на Европейския парламент Антонио Таяни, представен от пресслужбата на Екологичен потенциал.

Вярваме в демокрацията и спазването на решението на английския народ. Приетият текст е първата стъпка от дълъг път. Въпреки това съм оптимист, че съглашението ще постави основите за близки бъдещи връзки сред Англия и Европейски Съюз.

Споразумението би трябвало да отразява това, че всевъзможен краен резултат ще бъде по-малко от цялостно участие в Европейски Съюз, като в същото време се пазят ползите на оставащите в Европейски Съюз страни и правата на жителите. Европейски Съюз е израз на съпричастност и единение сред членуващите страни. Това е единствено началото на нова фаза. Екологичен потенциал ще бъде свикан да утвърди съглашението и да продължи да следи развитията, с цел да отбрани спазването на нашите червени линии, добави Таяни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР