Споразумението включва 13 банки на 12 пазара и покрива всички

...
Споразумението включва 13 банки на 12 пазара и покрива всички
Коментари Харесай

УниКредит и Mastercard разширяват партньорството си при разплащателните услуги

Споразумението включва 13 банки на 12 пазара и покрива всички картови артикули, достигайки 20 милиона карти

Фокусът на двете компании е върху ускоряването на нововъведенията и възстановяване на потребителско прекарване

УниКредит и Mastеrcard оповестиха световно разширение на партньорството си при разплащанията. Споразумението е в сходство със стратегическия проект на групата UniCredit Unlocked. За първи път водещата банка вкарва мултипазарна тактика от подобен мащаб. Сътрудничеството сплотява синергията и капацитета на всичките 13 банки на УниКредит с експертния опит на Mastеrcard в региона на картовите заплащания. Това доста увеличение на обсега на взаимоотношение сред двете организации ще обезпечи иновация в заплащанията и още по-добро цифрово прекарване за клиентите.

" В взаимната ни активност с Mastercard постоянно сме успявали да предлагаме ефикасни потребителски решения. Готови сме да надградим съдействието си, обединявайки капацитета и силата както на човешкия запас, по този начин и на общите ни цели, в името на стабилно бъдеще и потребителска задоволеност “, разяснява Цветанка Минчева, Главен изпълнителен шеф на УниКредит Булбанк в България.

Разширяването на многогодишно партньорство дава опция на УниКредит да даде най-хубавите в класа си картови артикули - лесни за прилагане и даващи избор по отношение на метода на заплащане, като осъществя стратегическите си цели за цифровизация на разплащанията и предложение на мултифункционални решения единствено с една карта. Ще бъде засилен и задължението на двете страни във връзка с устойчивостта в обществената и околна среда. Знанията и ресурсите ще бъдат фокусирани в осъществяването на нови общи ESG планове, основаване на благоприятни условия за напредък и битка с климатичните промени осезателен принос към задачите, обвързани с околната среда.

Това партньорство е важен образец за осъществяването на тактиката UniCredit Unlocked за интервала 2022-2024, обединявайки 13 банки в обща цел – със взаимни старания да осъществят принос за заинтригуваните страни на УниКредит, като се възползват от европейското си ДНК и работят като единна група.

" Подходът ни въплъщава същността на UniCredit Unlocked и нашия ангажимент да се възползваме от цялостния капацитет на мултипазарното ни наличие като единно и изцяло предложение в употребява на клиента. Географският ни обсег и опитът на Mastercard ни разрешава освен да рационализираме партньорствата и договорните си връзки, само че и да подобрим предлагането на цифрови и надеждни артикули за нашите сегашни и бъдещи клиенти. Това е превъзходен образец за новия метод на ръководство на планове в УниКредит, който носи изгоди на всички компании като ги дисциплинира и им оказва помощ да работят като една организация ", разяснява Андреа Орчел, основен изпълнителен шеф на групата на УниКредит.

Двете компании ще се съсредоточат върху реализирането на стратегическите цели на банката, като цифровизация на разплащанията и предложение на мултифункционални решения единствено с една карта. Сътрудничеството ще е и в сходство с имиджовата еднаквост на УниКредит, като има за цел да увеличи лоялността и желанията на клиентите, посредством отличения бранд Priceless на Mastercard.

" Партньорството на двете компании подсигурява на клиентите в България, че ще са измежду първите, които употребяват най-съвременните цифрови прекарвания и получават висока добавена стойност в всекидневието си. С УниКредит имаме общи полезности във връзка с нововъведенията, лоялността на потребителите и обществената отговорност и това ни кара да гледаме с възторг и упоритост в бъдещето ”, добавя Ваня Манова, Мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.

Mastercard е световна софтуерна компания в разплащателната промишленост. Мисията й е да подкрепя приобщаващата цифрова стопанска система, което е от изгода за всички и на всички места, трансформирайки паричните преводи в надеждни, лесни и налични. Използвайки предпазени данни и мрежи, съдействие и предпочитание, тези нововъведения и решения оказват помощ на хората, финансовите институции, държавните управления и бизнеса да осъществят цялостния си капацитет. С взаимоотношение допълнително от 210 страни и територии е построен резистентен свят, който отключва скъпи благоприятни условия за всички.

" УниКредит е наш значим сътрудник от доста години. Заедно създадохме работещи решения, които оказват помощ на хората и бизнеса в цяла Европа. Разширяването на партньорството ще се основава на опита ни, предоставяйки нововъведения на картодържателите на УниКредит “, разяснява Майкъл Мибах, основен изпълнителен шеф на Mastercard.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР