Споразумението с Иран за ограничаването на ядрените му програми няма

...
Споразумението с Иран за ограничаването на ядрените му програми няма
Коментари Харесай

Ядрената сделка с Иран ще се разпадне, ако САЩ се оттеглят от нея, обяви Сергей Лавров

Споразумението с Иран за ограничението на нуклеарните му стратегии няма да оцелее, в случай че Съединени американски щати се изтеглят от него, съобщи през днешния ден съветският външен министър Сергей Лавров, представен от Ройтерс и ТАСС.

Пред публицисти в централата на Организация на обединените нации в Ню Йорк Лавров акцентира, че нуклеарната договорка е още жива, само че в случай че един от участници "едностранно се отдръпна от нея "у тогава договорка "няма да има ". Преди седмица президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила сподели, че в случай че в период от 120 дни не бъдат отстранени "катастрофалните пропуски в съглашението ", Вашингтон ще се отдръпна от него.

Първият съветски посланик подлага на критика Съединени американски щати и поради политиката им за Сирия и палестинците. По думите му с опитите си да сътвори местни въоръжени сили в Северна Сирия американците се отхвърлят от уговорката си да поддържат териториалната целокупност на арабската страна. А с решението си за изтеглят вноската си във фона на Организация на обединените нации в помощ на палестинците "сериозно подкопават " напъните за покриване на потребностите на бежанците. Сергей Лавров сподели още, че признатият през вчерашния ден от Народното събрание в Киев закон за реинтегнацията на отделилите се източни региони на Украйна зачертава Минските съглашения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР