Споразумението, постигнато между Nexo и регулаторните органи в САЩ, няма

...
Споразумението, постигнато между Nexo и регулаторните органи в САЩ, няма
Коментари Харесай

Гешев: Има защитен свидетел по случая ``Nexo``

Споразумението, реализирано сред Nexo и регулаторните органи в Съединени американски щати, няма отношение към българското наказателно следствие и произвеждане. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев в ефира на Българска национална телевизия и посочи, че има предпазен очевидец, който се тормози за сигурността си и има обезпечена отбрана.

" Този случай се проверява от септември месец. В хода на делото в Националната следствена работа има обвинявания за проведена незаконна група, данъчни закононарушения и пране на пари ", разясни обвинител номер едно.
" Това е изключително законодателство за стеснен кръг хора ", сподели още той във връзка с механизма за следствие на основния прокурор.

По думите му салдото сред политиката и правосъдната власт се назовава господство на закона. Гешев съобщи, че има опити на български политици да овладеят правосъдната власт.

" Прокуратурата не държи никоя партия. Моите пълномощия могат да бъдат изменени единствено най-вероятно от Велико национално заседание ", изясни основният прокурор.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР