Споразумението, постигнато между Nexo и регулаторните органи в САЩ, няма

...
Споразумението, постигнато между Nexo и регулаторните органи в САЩ, няма
Коментари Харесай

Гешев: Има защитен свидетел по казуса Nexo

Споразумението, реализирано сред Nexo и регулаторните органи в Съединени американски щати, няма отношение към българското наказателно следствие и произвеждане. Това съобщи пред основният прокурор Иван Гешев.

„ Това е все едно да си платиш санкция за секване на алено и това да значи, че няма да те преследват за ликвидиране. Това са две разнообразни неща, които нямат нищо общо между тях. В Съединени американски щати, доколкото ми е известно, има производства, които са административно-наказателни. Поздравявам колежката основен прокурор от щата Ню Йорк, на която през вчерашния ден изпратих информация за нашето следствие, за постигнатото съглашение. Не знам за какво в Америка съглашението е нещо хубаво, само че в България е нещо неприятно “, разяснява основният прокурор.

„ Това, което може би се е случило там, е че една от компаниите по този метод признава виновност. Госпожа Летиша Джеймс сподели, че законите на Съединените щати са ясни – те не са съумели да се записват и са въвели в подвеждане своите вложители “, сподели той,
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР