Споразумението на ООН по въпросите на миграцията би превърнало предизвикателството

...
Споразумението на ООН по въпросите на миграцията би превърнало предизвикателството
Коментари Харесай

ЕК: Ако бяхте прочели споразумението за мигрантите, нямаше да се оттеглите от него

Споразумението на Организация на обединените нации по въпросите на миграцията би трансформирало предизвикването във опция за развиване, би подобрило живота на милиони хора. Ако го бяха прочели, (тези държави) нямаше да се отдръпват от съглашението.
 Рим желае ротация на пристанищата за банкет на мигранти в Европейски Съюз  Орбан: На Европейски Съюз му трябват нова комисия и парламент, които да спрат мигрантите
Това съобщи представител на Европейската комисия, цитирайки мнението на ръководителя Жан-Клод Юнкер, в отговор на въпрос, обвързван с решението на няколко страни да не поддържат документа, откакто са го подписали, заяви Българска телеграфна агенция.

Миграцията е общо предизвикателство и има потребност от общо решение, със споделена отговорност, добави представителят.

Вярваме, че европейските ползи са прелестно предпазени със съглашението. Ще продължим да работим за възстановяване на ръководството на миграцията. Убедени сме, че по този начин противозаконната миграция би намаляла, биха се основали благоприятни условия за законна миграция и за отбрана на правата на мигрантите, добави той.

Говорителят изясни, че съглашението би трябвало да бъде утвърдено на съвещание в Маракеш през декември. По неговите думи не се планува сключване на документа, а приемане с единогласие или гласоподаване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР