Споразумението е за пълен цикъл избориВ брака по сметка, възниквала

...
Споразумението е за пълен цикъл избориВ брака по сметка, възниквала
Коментари Харесай

СДС няма да къса с ГЕРБ, коалицията работела добре

Споразумението е за цялостен цикъл избори
В брака по сметка, възниквала и обич

След като Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили, съобщи пред Народоосвободителна въстаническа армия, че обединението с ГЕРБ завършва след президентските избори, се появиха подозрения по отношение на партньорството сред двете партии. В уеб сайтове и обществените мрежи незабавно излязоха изказвания, че Съюз на демократичните сили щели да се преориентират към новия длъжностен план “Продължаваме промяната”. Имали съвпадения в доста от тезите с някогашните министри на Румен Радев.

По този мотив “Труд” потърси за коментар Илия Лазаров, основен секретар на Съюз на демократичните сили, който съобщи, че изказванията за разкъсване с ГЕРБ след приключване периода на съглашението изрично са погрешни. “Явно се е търсела някаква сензация”, сподели той.

“Колегата Румен Христов, нашият ръководител, е споделил, че ние имаме съглашение за цялостен цикъл от избори - започнахме с европейските, минахме през локалните, два броя парламентарни, в този момент вършим и трети и президентски. Това завърши целия цикъл от съглашението ни. След това ще има ново съглашение с сътрудниците от ГЕРБ. Нямаме никакво желание да скапваме нещо, което работи добре. Това е едно партньорство, което е взаимно потребно. Както се споделя това е брак по сметка, в който поражда с времето и любов”, изясни той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР