Споразумение за политическо партньорство подписаха днес председателят на ГЕРБ Бойко

...
Споразумение за политическо партньорство подписаха днес председателят на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

И Българският демократически форум става партньор на ГЕРБ за евровота

Споразумение за политическо партньорство подписаха през днешния ден ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов и ръководителят на Политическа партия Български демократически конгрес Жаклин Толева.

В документа се показва, че двете партии регистрират нуждата от сливане на напъните на демократичните политически организации за продължение на европейската интеграция на България и одобряване на правилата на демокрацията и правовата страна.

Като регистрира новите провокации пред Европейския съюз и апела за единение от ръководителя на ЕНП господин Жозеф Дол, Политическа партия Б ългарски демократически конгрес поддържа претендентите от листата на ГЕРБ за членове на Европейския парламент на идните европейски избори на 26 май 2019 година, се показва още в подписаното съглашение.

Припомняме, това е третото съглашение за поддръжка на евролистата на ГЕРБ след т ова със Съюз на демократичните сили и с " Обединени земеделци " е самобитен отклик на апела на президента на ЕНП Жозеф Дол за обединяване на партиите вдясно.
 ГЕРБ приобщи и земеделци
ГЕРБ приобщи и земеделци

Двете партии подписаха съглашение за поддръжка на евроизборите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР