Споразумение между Съединените американски щати и Китай могат да добавят

...
Споразумение между Съединените американски щати и Китай могат да добавят
Коментари Харесай

Сделка между САЩ и Китай ще прати Apple отново над $1 трилион

Споразумение сред Съединените американски щати и Китай могат да прибавят до $25 към цената на всяка акция на Apple Inc. и да върнат пазарната оценка на компания на над $1 трилион, счита Дейниъл Ивс, анализатор в Wedbush Securities, представен от Bloomberg.

Увеличение на цената от по $25 на акция значи рали от 13 % над актуалната им цена от $194,15. През август предходната година производителят на iPhone става първата американска компания, която получи оценка от пазара $1 трилион. От ноември насам обаче тя е под тази граница.

Сделка сред Съединени американски щати и Китай " ще отнеме главния риск ", написа Ивс. Според анализатора, сега Apple е и най-безопасната измежду огромните софтуерни компании що се отнася до заканите за антитръстови следствия.

В сюжета, в който Съединени американски щати наложи още мита върху вноса от Китай, би " трансформирал играта за Apple " що се отнася до разноските за произвеждане. Както стана ясно, Foxconn обаче има подготвеност да реалокира производството на iPhone за Съединени американски щати бързо. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР