Споразумение между кметицата на столичния район „Младост” Десислава Иванчева и

...
Споразумение между кметицата на столичния район „Младост” Десислава Иванчева и
Коментари Харесай

Скандалите около кметицата на столичния квартал „Младост“ не стихват! Извадиха нейно тайно споразумение, с което…

Споразумение сред кметицата на столичния регион „ Младост” Десислава Иванчева и вложителят „ София рисорт” ООД бе разпратено от самодейността „ Заедно за Младост”. Зад нея седят отреклите се от Иванчева поданици на комплекса, помагали й по време на предизборната акция през есента, прецизира в. Труд.

Дружеството бе почнало да строи законно в пространството до бл. 70 в „ Младост 1”, само че Иванчева със своя заповед спря градежа. В началото на април възбраната бе анулирана, само че не стана ясно за какво. Изданието написа още, че в понеделник вечерта получили съглашението, което разкрива истината.

В него е записано, че след осъществени съответни инспекции, районната администрация няма каквито и да било искания и възражения по отношение на правото на благосъстоятелност върху парцела и градежа върху него.

В подмяна на това вложителят е поел ангажимент да няма искания от финансово или друго естество към регион „ Младост” и в частност към лицето Десислава Иванчева за вероятно претърпени от сдружението вреди.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР