Спорът между Цончо Ганев от Възраждане“ и Явор Божанков от

...
Спорът между Цончо Ганев от Възраждане“ и Явор Божанков от
Коментари Харесай

След плюнките и обвиненията в шпионаж: Божанков ще съди Цончо Ганев

Спорът сред Цончо Ганев от „ Възраждане “ и Явор Божанков от ПП/ДБ, почнал в залата на Народното събрание, ще продължи в съда.

„ Заведох дело против Цончо Ганев от Възраждане. На тези хора би трябвало да се дава институционален отговор. „ Възраждане “ ще има опция да потвърди в съда кой е сътрудник, кой кум, кой сват и кой на булката брат “, разгласи Божанков в профила си във Facebook.

На 1 юни „ Възраждане “ се обърнаха към Политическа партия, че с коалирането с ГЕРБ ще прекрачат границата и ще извършат изменничество, а Явор Божанков отвърна от трибуната, че в партията на Костадин Костадинов говорели за „ меки китки “, само че „ двамата с Цончо и господин Костадинов най-вече ги съмнявали в това отношение “.

Думите му извадиха на трибуната всички депутати от „ Възраждане “, които го наобиколиха и известно време се бяха зарекли да не му разрешават да приказва въобще.

Стигна се до пердах и замяна на обиди. Депутатът на „ Възраждане “ Веселин Вешев се оказа със счупени очила, а Манол Пейков от ПП-ДБ беше одран по лицето. Пейков разгласи още, че е бил ритан като призна, че той е свалил очилата на сътрудника си от партията на Костадинов. 

На фрагментите се виждаха народните представители, които плюят.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР