Спорът между певицата Тейлър Суифт и магната от американската звукозаписна

...
Спорът между певицата Тейлър Суифт и магната от американската звукозаписна
Коментари Харесай

Скандалът между Тейлър Суифт и бившата ѝ звукозаписна компания се разраства

Спорът сред певицата Тейлър Суифт и магната от американската звукозаписна промишленост Скутър Браун е станал причина фамилията му да получи смъртни закани.

Това съобщи самият Скутър Браун. Спорът е обвързван с правата върху остарели нейни песни. Двадесет и девет годишната певица упрекна Браун, че упражнява "тираничен надзор " и не й разрешава да извърши остарели свои песни по малкия екран.

Тейлър Суифт: Не ми позволяват да пея шлагерите си

Певицата се оплака в обществените медии, че ръководителите на някогашния й лейбъл Скутър Браун и Скот Борчета, които имат правата върху старите й записи, се пробват да блокират осъществяването й по малкия екран. "Посланието им е ясно ", се споделя в информация, качена от Суифт в интернет. "Казано с други думи, бъди положително момиче и мълчи ", съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

Тейлър Суифт ще получи първата премия "Жена на десетилетието " на "Билборд "

В отговор звукозаписната компания "Биг машин ", ръководена от Борчета и добита от Скутър Браун през юли, направи изказване, с което удостовери, че Тейлър Суифт може да извърши потпури от свои остарели песни на идната гала за Американските музикални награди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР