Спорът между Атака и НФСБ продължава. След като вчера депутатите

...
Спорът между Атака и НФСБ продължава. След като вчера депутатите
Коментари Харесай

Спорът между "Атака" и НФСБ продължава

Спорът сред " Атака " и НФСБ продължава. След като през вчерашния ден депутатите на вицепремиера Валери Симеонов оповестиха, че снемат доверие от Волен Сидеров като ръководител на ПГ на " Обединени патриоти " и се готвят да изискат отстраняването му от поста на съдружен съвет, през днешния ден пристигна и отговорът на " Атака ".

Депутатът Николай Александров дефинира изказванията на съдружните си сътрудници от НФСБ като „ демонстрация на неприятен усет “. Той бе безапелационен, че причина за рецесията в връзките сред двете партии е позицията на вицепремиера Симеонов за статута на украинската черква, съобщи БНР.

„ Винаги войните в международен мащаб са се водили заради две аргументи - вяра и запаси. Не може по този начин елементарно да се заиграват с религиозните карти, разберете! Не отива, на който и да е, било то редови народен представител, вицепремиер или министър председател, да го прави толкоз с лесна ръка ".

Противоречията сред „ Атака “ и НФСБ са кардинални, само че няма да повлияят на стабилността на държавното управление, добави професор Станислав Станилов.

„ Между „ Атака “ и НФСБ има дълбоки и големи разлики - те са русофоби, ние сме русофили. Това е ясно. Това, обаче не касае нашето съдружно съглашение. Ние не сме споделили, че ще решаваме този проблем в обединението. Той не може да бъде решен ".

„ Атака “ не се готви да напуща „ Обединени патриоти “ и няма да прави избирателен съюз с Николай Бареков, добави Станилов.

„ Няма коалиция с Бареков. Бареков е индивидът от консервативно-реформиския алианс, който предложения „ Атака “ да кандидатства за участие в този алианс. Той предложения и НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация да се кандидатират, в случай че желаят. Никъде не е казано, че ще имаме обща листа с Бареков и че Бареков ще бъде претендент “.

Спирането на програмата на партийната телевизия " Алфа " и излъчването на къси известия на черен декор бе несъмнено като „ добър журналистически прийом “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР