Спор за паркиране в Бруклин доведе до двойна стрелба в Home Depot

...
Спор за място за паркиране в центъра на Бруклин Home
Коментари Харесай

Спор за място за паркиране в центъра на Бруклин Home Depot избухна в стрелба, оставяйки жена простреляна в главата и гаджето й тежко ранен, според свидетели и полиция .

Стрелбата е извършена на паркинга на магазина за железария Bedford-Stuyvesant, малко след обяд в събота, според полицията на Ню Йорк.

„Човекът ги дърпа отстрани , той започва да стреля по тях“, каза 40-годишната Стейси Глен. Глен каза, че мъжът жертва извикал: „Аз му дадох мястото за паркиране!“

Двойката – смята се, че е на около 20 години – избяга от паркинга в своя бял Hyndai Sonata след стрелба, спирайки на няколко пресечки на кръстовището на Nostrand и Myrtle Aves. да се обади за помощ.

Жената се свлече и не реагира.

„Той спря и каза „приятелката ми и аз бяхме простреляни“, каза Глен. „Предполагам, че се е опитвал да я закара в болницата.“

Яделин Пена, 14, каза на Daily News, че е била пред Duane Reade на Nostrand и Myrtle, когато колата спряла.

„Предполагам, че е разбрал, че е закъснял, затова изскочи извън колата и извика помощ“, каза тя, добавяйки, че мъжът има рани по крака и гърба.

„Помислих си какво има? Какво не е наред? И той каза: „Приятелката ми, виж“, каза Пена.

„Поглеждам в колата и от главата й капе кръв.“ добави тя. „Видях я.“

„Човекът на паркинга – искаше моето място за паркиране“, спомня си Пена думите на мъжа. „Дадох му го и той започна да стреля по нас!“

Можеха да се видят три дупки от куршуми на вратата от страната на водача на Hyundai, която гледаше в грешната посока на Nostrand Ave. Извън предната пътническа врата, кафява хартиена чанта Home Depot лежеше изцапана с кръв.

Пена каза, че е набрала незабавно 911.

„На ченгетата им отне около десет минути, за да дойдат. Изглеждаше, че е мъртва.“

„Видях пръстите й да се движат“, добави тийнейджърът. „Надявам се, че е добре.“

Майката на Пена, 38-годишната Анли Бургос, каза, че се е опитала да утеши жената, докато пристигне помощ.

„Държах ръката й казвайки й, че ще се оправи“, каза тя. „Тогава дойде полицията и казаха на всички да отстъпят.“

„Тя не можеше да говори“, каза Бургос за жертвата. „Единственият път, когато тя проговори, беше да каже на полицията името си и след това мълчеше.“

Безумното гадже се страхуваше от най-лошото.

„Гаджето й наистина беше наистина много затруднено. тъжно Викам за помощ“, добави тя. „Той казваше: „Простреляха ме в гърба и крака, но просто се уверете, че тя е добре. състояние.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР