Спор за картофени крокети между двама готвачи в луксозен хотел

...
Спор за картофени крокети между двама готвачи в луксозен хотел
Коментари Харесай

Спор за картофени крокети завърши с бой между готвачи

С пор за картофени крокети сред двама готвачи в първокласен хотел приключи с грубо нахлуване , заяви Metro.co.uk. 

Спорът сред двамата готвачи почнал поради картофени крокети. Конфликтът ескалирал и единият мъж е „ хванал за гърлото “ и блъснал сътрудника си в кухнята. 35-годишният Рашим Салим и съперникът му, известен  като господин Барду, се замеряли с картофени крокети по време на разногласието. 

Салим е получил 18-месечна присъда. Той е предизвикал лека телесна щета на своя сътрудник. Това е станало ясно по време на чуване в съда в Рединг, съобщи Metro.co.uk. 

Салим е хванал сътрудника си за гърлото и го е блъснал три пъти при случая на 27 януари в хотел Cantley House в Уокингам, излиза наяве по време на чуването. 

Салим е взел участие в развълнуван спор с господин Барбу. Това заяви арбитър Джоана Матсън, представена от Metro.co.uk.    

Прокурорът Шаан Сети разказа случая пред съда, като сподели, че Салим е „ хванал жалбоподателя за гърлото и го е стиснал “, преди да го удари с пестник в торса три пъти. 

Chef strangled and punched colleague after a row over potato croquettes
— WTX News UK (@WtxNews)
Адвокатът на Салим, Адел Пуларп, е показал пред съда, че мъжът е работил на две места, които са му помогнали да заплати разноските за прехрана на по-големите си деца. Той е бил диагностициран с бъбречна непълнота в пети етап през 2020 година и е трябвало да бъде подложен на диализа, показал юристът. Адел Пуларп, е добавила, че Салим е сполучлив готвач. 

Салим е имал предходни присъди за принуждение от 2015 година, само че те не са взети като утежнителен фактор от съда, оповестява Metro.co.uk.   

Оттам показват, че Салим е трябвало да изтърпи наказване, което включвало 140 часа публично полезен труд и да заплати 120 паунда (близо 270 лева) като отплата на господин Барбу. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР