Спор относно предложена мярка първият ден от болничните да е

...
Спор относно предложена мярка първият ден от болничните да е
Коментари Харесай

Спор между Васил Велев и Димитър Манолов за промените при болничните

Спор по отношение на препоръчана мярка първият ден от болничните да е неплатен, се развихри сред ръководителят на АИКБ Васил Велев и Димитър Манолов от КТ Подкрепа в утринния блок на Нова тв.

Васил Велев бе безапелационен че тази мярка, въпреки и незадоволително решителна, несъмнено ще докара до ограничение на кражбите и до увеличение на приходите на хората. Когато не крадеш от сътрудника си, това което той е изработил – ще си го получи. Второ, ще се създаде доста повече „ На половина в случай че се лимитират тези безобразия ще имаме 1 милиарда повече. Работникът ще получи четирикратно повече, в сравнение с е ощетен”, сподели още той.

„ Това решение има една сериозна уязвимост. Тя е, че съгласно това предложение всички болнични са подправени. Че има такива – няма съмнение”, разяснява президентът на КТ „ Подкрепа " Димитър Манолов. „ Синдикатите би трябвало да решат кого пазят – дали тези които крадат, симулират и отиват за гъби с подправен болничен или тези, които са правилни, съзнателни и идват на работа”, уточни Велев.

„ Виновни са тези, които издават подправени болнични. Трябва да понесе отговорност и този, който внася подобен подправен лист. Нека помислим по какъв начин да накажем тези хора. Защо би трябвало да наказваме някой, който не е отговорен за това?”, разяснява Манолов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР