Спор между членове на охраната на парламентарния председател на входа

...
Спор между членове на охраната на парламентарния председател на входа
Коментари Харесай

Война в либийския парламент - охранители стрелят на месо!

Спор сред членове на защитата на парламентарния ръководител на входа на либийския парламент прерасна през днешния ден в конфликт със пукотевица и ранени, съобщи Франс прес, като се базира на свидетел.

"Избухна спор сред членове на защитата на ръководителя. Депутатът от град Тобрук Салех Хашем се опита да ги разтърве и беше леко ранен ", сподели очевидецът, поискал да остане неназован. "Ранен от патрон беше и един охранител. И двамата са признати в болница и са добре ", добави той.

Според ТАСС вторият потърпевш е офицер от защитата на ръководителя на Народното събрание Агила Салех Иса.

В края на юли Камарата на представителите - Народното събрание, определен през 2014 година и заседаващ в североизточния град Тобрук - трябваше да гласоподава законопроект за привикване на референдум по плана за конституция, каквато Либия към момента няма след повече от 42 години тирания. Заседанията обаче неведнъж бяха прекратявани поради различия сред парламентаристите по текста на закона. Сегашното съвещание също беше прекъснато - до края на август. Очаква се гласуването да се състои след огромния мюсюлмански празник Айд ал Адха (Курбан Байрам), който тази година стартира на 21 август.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР