Спор да няма, това е опасна територия. Без да звучи

...
Спор да няма, това е опасна територия. Без да звучи
Коментари Харесай

Любовни съвети за жените на над 50 години

Спор да няма, това е рискова територия. Без да звучи сексистко, мъжете над 50 години са по-лоши при запознанствата на тази възраст, в сравнение с дамите. И все пак и двата пола има на какво да се учат, стане ли дума за срещи и обич след петото житейско десетилетие. Какво е значимо да знаят дамите?

1. Вашето тяло е напълно такова, каквото е
Спрете да се притеснявате за това по какъв начин наподобява тялото ви след 50. Възрастните дами доста по-добре се грижат за себе си, в сравнение с зрелите мъже. Вие не сте 25. Не би трябвало да изглеждате по този начин като че ли сте половината на годините си. И понатежалите откъм килограми господа, които са с вас, нямат право да се оплакват. Женското тяло е второто от най-чудотворните творения на планетата. Тялото ви би трябвало да бъде почитано и обожествявано. Ако някой дръзне да подлага на критика тялото ви, насочете му огледалото и излезте от тези връзки.

2. Лицето ви също е съвършено
Женското лице е най-чудотворното създание на земята. Особено без грим. По-възрастните лица демонстрират темперамент и мъдрост. Много мъже избират нежните им половинки без продуктите на козметичната промишленост върху тях.

3. Говорете, само че и слушайте
И двата пола обичат отсрещният да ги чува. Не отивайте на среща, на която няма да спрете да говорите за себе си. Рискувате господинът повече да не ви предложения на свиждане. Дайте и на другия опция да показа нещо за себе си. В последна сметка, той не ви е биограф.

4. Позволете на нещата да се случват безгрижно
Това важи и за двата пола, само че дамите над 50 години нямат самообладание да докарат мъжете до мястото, от което ще решат дали стават за сериозна връзка или не. Наясно е, че никой не желае да си губи времето в несъответствуващи връзки, само че в случай че към този момент сте решили, че даден господин си коства, вижте накъде отиват връзките ви, преди да вземете решение дали да ги бъде или не.

5. Неудобният въпрос за парите
Парите не са страхотна тематика за първа среща, даже в случай че това в действителност е в действителност значимо за вас. Едва ли е уместно да заявите на мъжа насреща, че в случай че няма добра пенсия или огромни приходи, няма да му дадете късмет да ви ухажва.

6. Неудобната тематика секс
Точно както мъжете не трябва да приказват или да чакат секс прекомерно рано, то и дамите не би трябвало да живеят с илюзията, че някой ще излезе с тях на среща, с цел да ги води непрекъснато на опера или да се разхождат из парковете. Разбира се, 70-те от дълго време минаха и никой не скача в леглото на първа среща. Сигурно сте чували брилянтната приказка: "Мъжете спят с дами, с цел да видят дали има връзка. Жените спят с мъжете, тъй като имат вяра, че към този момент има връзка. "

7. Не пращайте смесени сигнали
Много дами обичат да приказват за някогашните си сътрудници на първа среща с кандидат-любим. Новият мъж в живота ви не го интересува вашето житие и съществуване с господин, който по една или друга причина е останал в небитието. Говорейки за предишното си, най-вероятно ще значи, че не сте подготвени за бъдеще с господина, с който сте на среща.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР