Спонтанна блокада на граничен пункт „Капитан Андреево”. Търговци на горива

...
Спонтанна блокада на граничен пункт „Капитан Андреево”. Търговци на горива
Коментари Харесай

Протестиращи търговци на горива блокираха границата с Турция

Спонтанна обсада на граничен пункт „ Капитан Андреево”. Търговци на горива стопираха придвижването, до момента в който в пленарна зала депутатите гласоподаваха дефинитивно част от текстовете на Закона за горивата.
Докато депутатите се караха поради законопроекта за горивата, на границата без предупреждение дойдоха представители на дребни бензиностанции и стопираха придвижването. Блокадата съответства и със засиления трафик от гастарбайтери на път към родината им.
За малко повече от час се натрупаха километрични колони от камиони и леки коли. Протестиращите упорстват да отпаднат измененията, поради които ще им се наложи да заплащат огромни суми, с цел да работят.
Според представителите на дребните бензиностанции измененията ще банкрутират стотици компании. Въпреки уверенията, че настояванията им ще бъдат чути, недоволните обявиха, че митингите ще продължат, до момента в който не видят признатия вид на закона черно на бяло.
След края на блокадата полицията взе документите на протестиращите и им написа актове за нарушение на Закона за придвижване по пътищата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР