"Спонтанен секс до фонтаните пред НДК. Това е най-лудото и

...
"Спонтанен секс до фонтаните пред НДК. Това е най-лудото и
Коментари Харесай

Кандидат-плеймейтка се хвали със секс пред НДК

"Спонтанен секс до фонтаните пред НДК. Това е най-лудото и откачено прекарване, което съм правила. И то напълно скоро. " Това показа пред "България Днес " най-еротичната психоложка Биляна Иванова. Фаталната брюнетка е една от кандидатките в секси конкуренцията "Мис Плеймейт " и несъмнено дава сериозна поръчка за челните места.

"Не беше планувано. Обичам провокациите и рисковите неща. Така се стигна и до интимните милувки, които аз предизвиках ", прибавя Биляна. Страстите се разгорещяват късно през нощта на връщане от известно заведение. Докато Биляна и дългогодишният й другар се разхождат до фонтаните пред НДК, задръжките на Биляна падат и тя се отдава на нагона.

"Никой не съумя да ни види. Но дано запазим в загадка дали има клипче от горещите подиуми. Няма да е забавно, в случай че споделя всичко ", разкрива плеймейтката.

Биляна не обръща внимание на пуританите. Категорична е, че в сексоскверняването на НДК няма нищо неприятно, а споменът остава вечно.

"Не съм единственото момиче, което прави сходни лудории. Но съм единствената, която си признава. Днешните младежи и младежи вършат доста по-ужасни неща на всевъзможни места, само че никой не застава с лицето си да го признае. А аз споделям - да, върших секс пред НДК през нощта ", откровена е до болежка Биляна.

След интимните преживелици в центъра на София пред Биляна стои въпросът с надграждането на еротичните мечти, превъплъщавани в дейности. "Хубавите неща се случват непринудено. Секс в аероплан - това е още една моя сексфантазия. След време нищо чудно да се реализира ", разяснява брюнетката.

Също непринудено Биляна решила да се запише в състезанието "Мис Плеймейт ".

"Мой другар ме възпламени по концепцията. Нормално е, имам качествата да победя. Единствената промяна по тялото ми е хиалурон в устните. Нищо повече. Нямам силикон или други интервенции ", споделя още плеймейтката. Наесен сексапилната Биляна ще бъде втора година студентка по логика на психиката в Софийския университет. Надява се обстановката с ковид да се възстановява и образователният развой да върви постарому. "Може би съм най-еротичната психоложка. Или най-секси лудата плеймейтка. Все е правилно ", смее се Биляна.

Наред с интимностите на пъпа на столицата Биляна получила предложение за женитба неотдавна от своя другар. "Но не отговорих. Не споделих нито "да ", нито "не ". Може би беше в несъответствуващия миг. Още го премислям. Има още неща, които би трябвало да се доизяснят посред ни ", разкрива най-еротичната психоложка.

За себе си еротичната моделка споделя, че е доста сензитивна и ранима. Вероятно по тази причина не избързва с отговора. "Но съм и доста уверена в себе си. Стига да не ме настъпи човек, тъй като тогава става ужасно ", предизвестява палавата плеймейтка. За журито и публиката на еротичната конкуренция Биляна е подготвила стремително показване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР