Спонтанен, динамичен, забавен и многопластов. Това е комбинацията, с която

...
Спонтанен, динамичен, забавен и многопластов. Това е комбинацията, с която
Коментари Харесай

Това е водещият на новото вечерно шоу по bTV

Спонтанен, динамичен, занимателен и многопластов. Това е комбинацията, с която Николаос Цитиридис печели мястото си на водещ на новото вечерно шоу по bTV, което започва от понеделник, 27 януари, от 22:30.

Той е роден в Атина, а на пет години се мести със фамилията си в София. Работи като публицист в онлайн медия, само че е по-известен като стендъп комедиант в Comedy Club. Стра познайник ни е и като индивида, който прави остроумни ревюта на вафли във Фейсбук.

" Шоуто на Николаос Цитиридис " ще следва добре познатия формат на вечерно токшоу. Основните съставки в него са мнения по настоящи тематики, изявленията с известни персони, артистични осъществявания, както и огромни дози комизъм. Различното, което можем да чакаме, е видеосъдържание, снимано отвън студиото.
 Снимка 462833

А водещият е най-важната фигура, която прави едно цяло от всички съставни елементи на този формат. Благодарение на опита си като публицист и комедиант , Николаос Цитиридис може както да показва настоящото от страната и света, по този начин и да разсмива феновете.

Той ще бъде освен лице на предаването, само че и ще взе участие в основаването на сюжета. По време на дългия кастинг, от малкия екран първо го харесват точно за сценарист, а по-късно вземат решение, че е най-подходящ за ролята на водещ, който може самичък да си написа смешките.
 „ Ревюта на вафли “, Николаос Цитиридис и книгата му „ За вафлите и хората “
За вафлите и хората

Николаос Цитиридис, вафленият му блог и по какъв начин една смешка се трансформира в книга

Николаос Цитиридис ще има и своята красива помощница, която обаче към момента се пази в загадка. А за положителното въодушевление в шоуто ще се грижи и бенд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР