Спомняте си преди първите избори посещението на Слави при пловдивските

...
Спомняте си преди първите избори посещението на Слави при пловдивските
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Герджиков отговаря за Пеевски като Слави

" Спомняте си преди първите избори визитата на Слави при пловдивските студенти. Тогава беше обезпокоен от въпрос на студент: “А за какво се занимавате единствено с Борисов, в никакъв случай не говорите за Пеевски? ”. Слави обезпокоен: “Ами всеки дава отговор пред закона за дейностите си ”, икономистът Евгений Кънев в обществените мрежи.

" Сякаш кандидат-президентът на ГЕРБ си е водил мемоари, тъй като и той на същия въпрос по Нова сподели, че всеки дава отговор пред закона за себе си.
 Герджиков: Смяната на държавни управления и президент няма да промени позицията ни към районен съд Македония Герджиков: Смяната на държавни управления и президент няма да промени позицията ни към районен съд Македония
Въпросът за районен съд Македония е елементарен, само че непосилен. Последните години демонстрираха, че без значение кой е президент и кое е българското правителс...

А КОЙ ползва закона? ", добави той.

По-рано денем Герджиков съобщи във връзка Пеевски, че в персони.

„ Аз не мога да преценява до каква степен той е главната фигура в публичния живот. Очевидно не за първи път обществото се настройва против него, смятайки го за знак на олигархията и всичко неприятно, което се случва в тази страна. Вероятно това е заслужено, само че дали е такова в действителност може да откри единствено съдът. Моето мнение е, че не би трябвало да се вторачваме в персони, тъй като тогава подменяме главния спор. Такъв е и казусът със правосъдната промяна ”, сподели Герджиков.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР